Na rojstni dan pristala v bolnišnici, zdaj ima sporočilo za oboževalce

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Andreja Slokar je na treningu grdo padla in se tako hudo poškodovala, da bo morala izpustiti celotno sezono. A levjesrčna Ajdovka se ne predaja in verjame, da se bo vrnila še močnejša.
Oglej si celoten članek

Izjemno simpatična slovenska alpska smučarka Andreja Slokar je le dan pred 25. rojstnim dnevom grdo padla na treningu, kjer si je poškodovala levo koleno. Po magnetni resonanci je bilo jasno, da je strgala levo križno vez in da jo čaka izjemno dolgo okreva6nje.

Operacija Tako dolgo bo okrevala Slokarjeva

"Kot je že pokazala preiskava z magnetno resonanco, je utrpela izključno poškodbo kolenske vezi, šlo je za pretrgano sprednjo križno vez v levem kolenu. Vse ostalo je na srečo ostalo celo," je o poškodbi Slokarjeve naknando dejala tiskovna predstavnica Smučarske zveze Špela Pretnar

Kategorično zavrnili Iz slovenskega tabora zanikali, da bi bil to razlog za številne poškodbe

A takšna poškodba na žalost pomeni zelo dolgo okrevanje, in sicer kar šest mesecev. Da je pred njo zahtevno obdobje, se še kako dobro zaveda tudi Slokarjeva. A ne meče puške v koruzo. 

Šok za šokom Slokarjeva že tretja žrtev, Slovenija zdesetkana Zaskrbljujoče Katastrofa v Italiji, Slokarjevo odpeljali v bolnišnico

"Ni to ravno darilo, ki bi si ga želela dati sama sebi, toda zagotovo je nekaj posebnega," je v šali zapisala Slokarjeva na družbenem omrežju Instagram. "Pustimo šalo ob strani, v petek sem si strgala križno vez in danes (v ponedeljek, op. p.) zjutraj že opravila z operacijo. Res sem žalostna, toda vrnila se bom," je v slogu Terminatorja zaključila simpatična Ajdovka. Vsekakor je poškodba Slokarjeve velika tragedija za slovensko reprezentanco tehničnih disciplin, saj Ajdovka velja za izjemno močno orožje v slalomu, tudi v veleslalomu je v zadnjih letih močno napredovala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.