Na slovenskem stadionu našli neeksplodirano mino!

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Na enem od prvoligaških objektov so morali posredovati pirotehniki.
Oglej si celoten članek

Med podiranjem stavbe, v kateri je bil še nedavno gostinski obrat Gol na soboškem stadionu Fazanerija, so delavci našli neeksplodirano mino iz druge svetovne vojne.

Dal je vedeti ... Otočani razkrili Oblakove načrte in podvomili v njegovo vrednost

Šlo je za minometno mino kalibra 50 milimetrov, poroča portal sobota.info. Najdena je bila med že omenjeno stavbo in bližnjim kopališčem.

Foto: Sobotainfo.com Fazanerija bomba

Na srečo so pristojni organi kmalu reagirali in odstranili nevarnost v hramu prekmurskega nogometa, kjer domače tekme igra Mura.

"Pri rušenju objekta na nogometnem igrišču v Murski Soboti je bila najdena neeksplodirana mina iz druge svetovne vojne. Policisti so kraj zavarovali do prihoda pirotehnikov, ki so bombo varno odstranili," so sporočili iu PU Murska Sobota.

Smrtna postelja Nizozemskemu reprezentantu šteti dnevi: Soigralce poziva na poslednji večer

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:00 12. Junij 2019.

    odstranili....haha...najbrž so jo dal v vrečo pa odnesl..toj pa to...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.