Nadal do zmenka z Đokovićem

Foto: EPA
Foto: EPA
V Madridu so v moški konkurenci znani trije polfinalisti, v ženski pa obe finalistki.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški igralec Novak Đoković se je brez boja uvrstil v polfinale mastersa ATP v Madridu, potem ko je Japonec Kei Nishikori zaradi poškodbe predal dvoboj 15 minut pred začetkom.

Drugi igralec sveta Đoković, ki v Madridu brani naslov, se bo v sobotnem polfinalu pomeril s petim nosilcem Rafaelom Nadalom, domačin je ugnal desetega nosilca Belgijca Davida Goffina (7:6, 6:2).

V polfinale se je prebil tudi Urugvajec Pablo Cuevas, premagal je Nemca Alexandra Zvereva (3:6, 6:0, 6:4). Za vstop v finale bo igral z osmim nosilcem Avstrijcem Dominicom Thiemom, ta je gladko ugnal nepostavljenega Hrvata Borno Čorića (6:1, 6:4).

Halepova za naslov proti Mladenovicevi

V finale ženskega madridskega turnirja se je prebila Romunka Simona Halep, tretja nosilka je gladko ugnala Latvijko Anastazijo Sevastovo (6:2, 6:3).

Za naslov se bo pomerila s štirinajsto nosilko Kristino Mladenovic, Francozinja je bila v polfinalu boljša od osme nosilke Rusinje Svetlane Kuznecove (6:4, 7:6).

Madrid, ATP (6,408 milijona dolarjev), četrtfinale:

Rafael Nadal (Špa/4) - David Goffin (Bel/9) 7:6(3), 6:2
Novak Đoković (Srb/2) - Kei Nishikori (Jap/6) predaja
Pablo Cuevas (Uru) - Alexander Zverev (Nem) 3:6, 6:0, 6:4
Dominic Thiem (Avt/8) - Borna Čorić (Hrv) 6:1, 6:4

Madrid, WTA (5,924 milijona dolarjev), polfinale:

Simona Halep (Rom/3) - Anastazija Sevastova (Lat) 6:2, 6:3
Kristina Mladenovic (Fra/14) - Svetlana Kuznecova (Rus/8) 6:4, 7:6(4)

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.