Najslabši čas za objavo v zgodovini reklam

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri podjetju Nike so si izbrali naroben čas za predvajanje reklame z Joejem Hartom v glavni vlogi.
Oglej si celoten članek

"Edina oseba, ki me lahko premaga, sem jaz," ob koncu reklamnega spota, ki so ga posneli za Nike, trdi Joe Hart. Večina angleških navijačev se s tem trenutno ne bo strinjala. Pri ameriškem proizvajalcu športne opreme so si res izbrali napačen trenutek za objavo svojega produkta.

Hart je na tekmi, ki jo Angleži označujejo z besedama nacionalna sramota, slabo posredoval pri drugem zadetku Islandcev in tako v veliki meri pripomogel k hudemu šoku za ljubitelje angleškega nogometa.

"Po zadnjem sodnikovem žvižgu so bili vsi v Angliji šokirani, jezni, prizadeti in razočarani. Seveda je bil to pravi trenutek, da pri Nike objavijo nov oglas z Joejem Hartom v glavni vlogi," so bili sarkastični pri Mirrorju.

"Še bolje. V spotu govori o mentalnih pripravah pred tekmami in kako mu te pomagajo, da igra na najboljši način. Kje je bil tvoj najboljši način v ponedeljek, Joe?" so še nadaljevali pri mediju, z njim pa se verjetno strinja kar precej Angležev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:23 29. Junij 2016.

    komedija

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.