Tvorec slovenske pravljice pred vrati nove NBA ekipe

Foto: Epa Kokoškov s pokalom za naslov evropskega prvaka.
Foto: Epa Kokoškov s pokalom za naslov evropskega prvaka.
Nekdanji slovenski košarkarski selektor Igor Kokoškov, ki je bil nedavno odpuščen s strani NBA ekipe Phoenix Suns, naj bi si ekspresno našel novo službo. Bil naj bi tik pred podpisom z Memphis Grizzlies.
Oglej si celoten članek

Priznani srbski košarkarski strokovnjak Igor Kokoškov, ki je z zlatimi črkami zapisan v zgodovino slovenske košrake, naj bi po poročanju ameriških medijev kljub odpovedi, ki jo je prejel s strani Phoenix Suns, nadaljeval s svojo NBA kariero. 

NBA Junak slovenske pravljice dobil nogo

Po poročanju slovitega ESPN-a naj bi prvi evropski glavni trener v zgodovini lige NBA že opravil razgovor z vodstvom Memphis Grizzlies ter naj bi bil glavni favorit izmed kandidatov, ki so se znašli v ožjem izboru kluba.

Sedeminštiridesetletni strokovnjak, ki je brez kluba ostal prejšnji mesec po zgolj eni sezoni za krmilom Sonc iz Phoenixa, naj bi se za mesto glavnega trenerja Memphisa boril z aktualnim trenerjem Žalgirisa in nekdanjim košarkarjem Uniona Olimpije, Šarunasom Jasikevičiusom ter pomočnikoma pri Utah Jazz, Alexom Jensenom, in Golden State Warriors, Jarronom Collinsonom.

Zarota Kokoškov obsojen na propad od samega začetka

Ozadje Kar so si igralci mislili o Kokoškovu, pove zelo veliko

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.