Vrača se najuspešnejši smučarski skakalec vseh časov!

Foto: Epa
Foto: Epa
Gregor Schlierenzauer je sporočil, da bo nadaljeval s svojo kariero.
Oglej si celoten članek

Avstrijski smučarski skakalec Gregor Schlierenzauer, ki je v nedavno končani sezoni zaradi preslabe forme ostal brez nastopa na domačem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Seefeldu, je danes sporočil, da še ni rekel zadnje besede.

Svojo odločitev, da bo v prihodnji sezoni nadaljeval s svojo kariero, je danes naznanil avstrijski smučarski zvezi. K vrnitvi na pota stare slave bo 29-letniku pomagal zdaj že nekdanji trener nemških orlov, Werner Schuster.

Foto: Profimedia Werner Schuster

Najuspešnejšega skakalca vseh časov v svetovnem pokalu, v tem tekmovanju je nanizal rekordnih 53 posamičnih zmag, čaka težko delo, saj je vse od decembra 2014 brez zmage.

Zdaj računa, da mu bo Schuster pomagal do vrnitve v svetovni vrh.

Smučarski skoki Nova vloga za "ledenega Finca"

Legenda Slovo dvakratnega olimpijskega prvaka

Sodišče Odločitev z velikimi posledicami za smučarske skoke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:44 7. Maj 2019.

    Kk se vraca ??? A je kam sel ....debili

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.