Največji vseh časov bo resno razmislil o upokojitvi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Brady si bo tokrat vzel čas za premislek glede nadaljevanja kariere.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady si bo po krajši upokojitvi letošnjega februarja tokrat vzel čas in temeljito premislil glede nadaljevanja kariere. Podajalec Tampa Bay Buccaneers se pri 45 letih trenutno bori za nastop v končnici lige NFL.

Brady se je sicer letos februarja že poslovil, a si nato po 40 dneh premislil in nadaljeval kariero v Tampi. V tej sezoni mu z Buccaneers ne gre najbolje. Čeprav ekipa vodi v svoji diviziji (NFC jug), ima trenutno negativno razmerje zmag in porazov 7-8. Do konca sezone sta ostali še dve tekmi, z nedeljsko zmago proti Jacksonville Jaguars pa bi si Brady s svojimi soigralci zagotovil nastop v končnici.

Po 13 letih zakona Uradno je konec! Ločil se je eden svetovno najbolj znanih parov

Pogodba sicer 45-letniku poteče po koncu sezone, zato ameriški mediji že ugibajo o nadaljevanju njegove kariere. Tokrat pa je tudi sam spregovoril o tej temi. "Ko se bom naslednjič odločil za upokojitev, bo ta dokončna," je dejal za podcast Let's Go!.

"Konec prejšnje sezone sem spoznal, da moraš biti o upokojitvi resnično trdno prepričan. Vem, da so tudi drugi šli po tej poti, zato si bom vzel čas in o tem temeljito premislil," je še poudaril sedemkratni prvak lige NFL, šestkrat z New England Patriots, enkrat z Buccaneers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.