Šport
3447 ogledov

Največji vseh časov bo resno razmislil o upokojitvi

Tom Brady Reševalni pas/Twitter
Brady si bo tokrat vzel čas za premislek glede nadaljevanja kariere.

Zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady si bo po krajši upokojitvi letošnjega februarja tokrat vzel čas in temeljito premislil glede nadaljevanja kariere. Podajalec Tampa Bay Buccaneers se pri 45 letih trenutno bori za nastop v končnici lige NFL.

Brady se je sicer letos februarja že poslovil, a si nato po 40 dneh premislil in nadaljeval kariero v Tampi. V tej sezoni mu z Buccaneers ne gre najbolje. Čeprav ekipa vodi v svoji diviziji (NFC jug), ima trenutno negativno razmerje zmag in porazov 7-8. Do konca sezone sta ostali še dve tekmi, z nedeljsko zmago proti Jacksonville Jaguars pa bi si Brady s svojimi soigralci zagotovil nastop v končnici.

ločitev Po 13 letih zakona Šport Uradno je konec! Ločil se je eden svetovno najbolj znanih parov

Pogodba sicer 45-letniku poteče po koncu sezone, zato ameriški mediji že ugibajo o nadaljevanju njegove kariere. Tokrat pa je tudi sam spregovoril o tej temi. "Ko se bom naslednjič odločil za upokojitev, bo ta dokončna," je dejal za podcast Let's Go!.

"Konec prejšnje sezone sem spoznal, da moraš biti o upokojitvi resnično trdno prepričan. Vem, da so tudi drugi šli po tej poti, zato si bom vzel čas in o tem temeljito premislil," je še poudaril sedemkratni prvak lige NFL, šestkrat z New England Patriots, enkrat z Buccaneers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice