Šport
12940 ogledov

Zvezdnica ene najbolj znanih ločitev sveta ima že novega

Gisele Bündchen Joaquim Valente Profimedia
Slavna manekenka naj bi bila ponovno zaljubljena.

Vsega tri tedne po uradni ločitvi enega najbolj znanih parov na svetu, največjega igralca ameriškega nogometa vseh časov Toma Bradyja in slavne manekenke Gisele Bündchen, je bila brazilska lepotica zasačena z drugim moškim, za katerega ameriški mediji trdijo, da naj bi bil Giselina nova ljubezen.

Gre za inštruktorja ju-jitsua Joaquima Valenteja, s katerim so ju paparaci zasačili na romantični večerji v Kostariki, na kateri sta bila prisotna tudi oba Tomova otroka, Benjamin in Vivian.

Gisele Bündchen Joaquim Valente | Avtor: Profimedia Profimedia

Bündchen in Valente naj bi se sicer spoznala februarja, ko se je brazilska manekenka prijavila na tečaj samoobrambe. Kdaj pa se je začela njuna veza in ali je bila slednja vzrok za propad enega najbolj znanih parov sveta, pa zaenkrat še ni znano.

Uradna verzija naj bi namreč bila, da je Gisele Tomu očitala, da se je slednji odločil vrniti na igrišče, čeprav je sprva po lanski sezoni NFL-a napovedal svojo upokojitev.

Tom Brady | Avtor: Epa Epa

Slavna manekenka naj bi svojemu možu zamerila, da premalo časa preživi z njo in se premalo posveča njunima otrokoma, par pa je nekaj časa živel ločeno in domnevno poizkušal rešiti svoj zakon, pred dobrima dvema tednoma pa se je uradno ločil. Zelo možno, da je imel prste pri tem tudi Valente.

tom brady, gisele bündchen Magazin Bradyjevo izjavo razumejo kot klofuto Gisele Bündchen Gisele Bundchen Magazin Gisele Bündchen naj bi tolažbo že poiskala pri drugem ločitev Po 13 letih zakona Šport Uradno je konec! Ločil se je eden svetovno najbolj znanih parov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.