Šport
58392 ogledov

Uradno je konec! Ločil se je eden svetovno najbolj znanih parov

Tom Brady Epa
Legendarni športnik je potrdil, da se je po trinajstih letih zakona ločil od ene najbolj znanih manekenk na svetu.

Največji igralec ameriškega nogometa vseh časov Tom Brady je potrdil eno najbolj slabo varovanih skrivnost. Po 13 letih zakona se je namreč ločil od slavne manekenke Gisele Bündchen.

Že tedne se je namreč pisalo, da ima sloviti par hude zakonske težave, zdaj pa je podajalec ekipe Tampa Bay Buccaneers potrdil, da tudi uradno ni več v zakonu s prelepo Brazilko.

"V zadnjih dneh sva z ženo zaključila proces ločitve po 13 letih zakona. Do odločitve sva prišla sporazumno in sva hvaležna za ves čas, ki sva ga preživela skupaj," je Brady sporočil preko Instagrama ter tako končal vsa medijska ugibanja.

Že prejšnji mesec so se sicer ameriški mediji dokopali do informacije, da se Tom in Gisele prebijata skozi težko obdobje, a da naj bi se trudila, da rešita svoj zakon, zdaj pa naj bi po pisanju ameriških medijev Gisele v petek vložila ločitvene papirje, Tom pa pri celotni proceduri ni delal težav.

Kamen spotike naj bi bila Bradyjeva odločitev, da se vrne na igrišče, čeprav se je marca upokojil ter obljubil, da se bo posvetil svoji družini. Toda legendarni quarterback ni dolgo zdržal pri svoji odločitvi in si je po vsega nekaj tednih premislil, kar je razjezilo brazilsko manekenko.

Tom Brady | Avtor: Profimedia Profimedia

"Seveda me skrbi zaradi tega, gre za zelo nasilen šport, obenem pa imava dva otroka, za katera bi si želela, da preživi več časa z njima. Z njim sem imela številne pogovore na to temo. Toda na koncu vsak sprejme svojo odločitev. Tako kot vsi, si želi slediti svoji sreči," je nedavno Gisele komentirala odločitev svojega zdaj že bivšega moža.

Gisele in Tom imata sicer dva otroka, 9-letno hčer in 12-letnega sina, medtem ko ima Brady še 15-letnega sina iz veze z Bridget Moynahan. To sicer ni bilo prvič, da mu je Gisele očitala, da se premalo posveča svoji družini, saj je Brady v pogovoru s Howardom Sternom že pred leti razkril, da sta zaradi te teme obiskovala celo zakonske svetovalce. Na koncu niti to ni pomagalo.

Tom Brady | Avtor: Profimedia Profimedia

Brady sicer velja ze verjetno najboljšega igralca ameriškega nogometa vseh časov. Je rekorder po številu šampionskih prstanov, saj je New England Patriots vodil do šestih naslovov, medtem ko je zadnjega osvojil s Tamba Bay Buccaneers.

Drži praktično vse možne rekorde vezane za podajalce: jardi po zraku, zaključene podaje in touchdown podaje. Je podajalec z največ zmagami v zgodovini lige. Je tudi rekorder s petimi nazivi MVP Super Bowla ter edini igralec, ki je ta naziv osvojil z dvema različnima ekipama. Je tudi rekorder po številu Pro Bowlov (tekma vseh zvezd), saj je bil izbran kar 15-krat. Trikrat je bil izbran tudi za MVP-ja rednega dela sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice