Šport
1799 ogledov

Megazvezdnik šokiral: "Psihadelične droge so me naredile boljšega!"

Aaron Rodgers Profimedia
Eden najbolj prepoznavnih športnikov v ZDA je opisal zanimivo izkušnjo.

Aaron Rodgers je eno največjih imen lige NFL - daleč najbolj priljubljenega tekmovanja v Združenih državah Amerike. Dolgoletni podajalec kultne franšize Green Bay Packers je nedavno gostoval v podcastu z Aubreyjem Marcusom.

Rodgers je leta 2011 osvojil svoj edini Super Bowl. V končnici je večkrat razočaral, zato pa je fantastičen v rednem delu sezone. Kar štirikrat je postal najkoristnejši igralec (MVP) lige NFL, vključno z zadnjima dvema letoma (2020, 2021).

Pred sezono 2020 je danes 38-letni podajalec odšel na potovanje v eno od ameriških puščav, kjer je imel zanimivo izkušnjo z ayahuasco - obredno psihadelično drogo.

štetje evrov Zakaj? Slovenija Na tem slovenskem trgu ni nobene inflacije

"Bil je zelo globok in pomenljiv obred, ki je trajal nekaj noči. Ko sem se vrnil domov, sem vedel, da ne bom nikoli več isti," je pripoved začel Rodgers.

"Ni me prešinilo, da bi prenehal igrati nogomet, toda dalo mi je nov poglobljen vpogled v življenje. Tja sem šel z namenom, da okusim čisto ljubezen. In to mi je uspelo," je nadaljeval mož iz Kalifornije.

"To mi je pomagalo, da imam drugačno perspektivo. Postal sem boljši soigralec, prijatelj, ljubimec. Postal sem precej bolj svoboden. Ta izkušnja je bila zaslužna za najboljšo sezono moje kariere," je dodal Rodgers.

Rodgers je lastnik številnih rekordov v ligi NFL. Med drugim je vrgel največ zaporednih podaj brez prestrežene žoge (402) in ima najboljše razmerje med touchdowni in prestreženimi žogami (4,83). Skupno je v NFL karieri dosegel 449 touchdownov.

Komentarjev 1