Napolijev zvezdnik s spektakularno tetovažo v spomin na Maradono

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kapetan kluba s stadiona poimenovanem po Diegu Armandu Maradoni se je odločil nogometno ikono počastiti na poseben način.
Oglej si celoten članek

V zadnjih tednih smo bili priča, kako so se številni klubi ter posamezniki poklonili nedavno preminulemu nogometnemu božanstvu, Diegu Armandu Maradoni.

Milijoni puhteli Maradona je umrl reven, poglejte, kaj je počel z denarjem

Med vsemi pa je najbolj izstopal Napoli, pri katerem je Maradona preživel svoja najveličastnejša nogometna leta. Neapeljčani so namreč svoj stadion San Paolo preimenoval v stadion Diega Armanda Maradone.

Prav na omenjenem stadionu pa bomo v prihodnjih sezonah lahko spremljali še eno izjemno gesto poklonjeno enemu največjih vseh časov. Kapetan ter eden najboljših nogometašev Napolija zadnjih let Lorenzo Insigne si je namreč preko levega bedra dal tetovirati spektakularno podobo Maradone.

Foto: Profimedia Lorenzo Insigne tattoo

Insigne je sicer rojeni Neapeljčan ter otrok kluba, ki je najbolj zaslovel prav v Maradoninih letih, tako da niti ne preseneča, da je bil pripravljen žrtvovati del svojega telesa, da počasti tragično preminulo nogometno legendo.

Lahko ste privrženec tetovaž ali ne, toda morate priznati, da je Insigne vsekakor šel še korak dlje, da se na spektakularen način prikloni svojemu nogometnemu idolu.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:11 16. December 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.