Šport > Nogomet
437 ogledov

Napolijev zvezdnik s spektakularno tetovažo v spomin na Maradono

Lorenzo Insigne tattoo Profimedia
Kapetan kluba s stadiona poimenovanem po Diegu Armandu Maradoni se je odločil nogometno ikono počastiti na poseben način.

V zadnjih tednih smo bili priča, kako so se številni klubi ter posamezniki poklonili nedavno preminulemu nogometnemu božanstvu, Diegu Armandu Maradoni.

diego maradona Milijoni puhteli Šport Maradona je umrl reven, poglejte, kaj je počel z denarjem

Med vsemi pa je najbolj izstopal Napoli, pri katerem je Maradona preživel svoja najveličastnejša nogometna leta. Neapeljčani so namreč svoj stadion San Paolo preimenoval v stadion Diega Armanda Maradone.

Prav na omenjenem stadionu pa bomo v prihodnjih sezonah lahko spremljali še eno izjemno gesto poklonjeno enemu največjih vseh časov. Kapetan ter eden najboljših nogometašev Napolija zadnjih let Lorenzo Insigne si je namreč preko levega bedra dal tetovirati spektakularno podobo Maradone.

Lorenzo Insigne tattoo | Avtor: Profimedia Profimedia

Insigne je sicer rojeni Neapeljčan ter otrok kluba, ki je najbolj zaslovel prav v Maradoninih letih, tako da niti ne preseneča, da je bil pripravljen žrtvovati del svojega telesa, da počasti tragično preminulo nogometno legendo.

Lahko ste privrženec tetovaž ali ne, toda morate priznati, da je Insigne vsekakor šel še korak dlje, da se na spektakularen način prikloni svojemu nogometnemu idolu.

 

 

Komentarjev 1
  • Mary_Buchholtz 20:11 16.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice