Šport > Nogomet
646 ogledov

Messiju kazen za poklon Maradoni

lionel messi Epa
Disciplinski komite prav tako ni preklical rumenega kartona, ki ga je zaradi geste v spomin na Diega Maradono prejel napadalec Barcelone.

Argentinski nogometni zvezdnik Barcelone Lionel Messi bo moral za poklon preminulemu rojaku Diegu Maradoni z dresom njunega nekdanjega kluba Newell's Old Boys plačati denarno kazen v višini 600 evrov, poročajo tuje agencije.

diego maradona Obdukcija Šport Grozljive podrobnosti o stanju Maradone

Messi je ob zmagi 4:0 proti Osasuni dosegel zadetek, slekel dres in pod njim razgalil dres kluba, ki ga je sloviti Maradona, ki je pretekli teden umrl star 60 let, nosil v letih 1993 in 1994.

Messi je pri Newell's Old Boys začel nogometno pot, ki ga je kasneje popeljala v Barcelono.

maradona Groza Šport Katastrofalne razmere! Poglejte sobo, v kateri je umrl Maradona

Disciplinski komite Španske nogometne zveze (RFEF) je Barcelono obenem kaznoval še s 180 evri kazni. Španski mediji so sicer potezo argentinskega zvezdnika pozdravili. Zapisali so, da bi mu utegnili brisati rumeni karton, ki ga je prejel, ker je slekel dres, a RFEF o tem v disciplinskem poročilu tega ni obravnavala.

Barcelona bo danes gostovala na Madžarskem pri Ferencvarosu v petem krogu elitne lige prvakov. Napredovanje v osmino finala si je že zagotovila.

lionel messi | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:46 03.december 2020.

    Matr, sej bo še bankrotiral, budale!!! Dodaj še 250€, pa je to moja plača!!!

Sorodne novice