"Naredili bomo prav vse, da ju prepričamo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lastnik Dallasa želi zadržati igralca, ki jima potečeta pogodbi.
Oglej si celoten članek

V zadnjem času se je veliko govorilo o statusu Jalena Brunsona in Doriana Finney-Smitha, ki se jima po sezoni iztečeta pogodbi z Dallas Mavericks. Če ju pri franšizi iz Teksasa ne uspejo prepričati v nov podpis, pogodbi bi bili sicer zaradi prikazanih predstav precej višji kot sedanji, je do 10. februarja še zadnji čas, da v klubu zanju nekaj iztržijo v izmenjavi z drugimi igralci. 

Pri Dallasu so sicer prepričani, da bosta oba igralca še kar nekaj časa nosila drese njihovega kluba, zdaj je to potrdil tudi lastnik kluba Mark Cuban. "Naredili bomo vse, da bi oba zadržali," je za DallasBasketball.com tako izjavil omenjeni milijarder.

Ta je tako kot strokovni štab še zlasti navdušen nad napredkom, ki ga je v svoji četrti sezoni pokazal Brunson. Tega so sicer pri Dallasu izbrali na istem naboru kot Luko Dončića. Brunson, ki je v zadnjem času tudi član prve peterke, beleži svoje najboljše številke NBA kariere v vseh najpomembnejših statističnih prvinah.

Dallas Mavericks Pomembna vest tudi za Dončića, Dallas in Brunson odločena Soigralec Brunson delil mnenje o Dončiću, besede močno odmevajo

Pri Mavs bi tako v morebitni 'trade' najraje vključili trenutno poškodovanega Tima Hardawayja Jr., ki do poškodbe ni opravičil številk v pogodb iz lanskega poletja po kateri bo v štirih letih  prejel 74 milijonov dolarjev. Še precej višjo pogodbo ima sicer Kristaps Porzingis, ki v tej sezoni igra precej bolje kot pod taktirko prejšnjega trenerja Ricka Carlisla, a bi pri Mavericks verjetno dobro razmislili ob primernih ponudbah za Latvijca.

Opcije Dallasa za pridobitev kakšnega od kakovostnejših igralcev v primerjavi z drugimi klubi tako niso ravno dobre, še zlasti, če se v klubu ne želijo odreči Brunsonu in Finney-Smithu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.