Našel klub v katerem bo lahko igral z defibrilatorjem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Interes na obeh straneh.
Oglej si celoten članek

Christian Eriksen po tem, ko so ga po odpovedi srca oživljali na evropskem prvenstvu, želi nadaljevati svojo kariero, a zaradi pravil v Italiji ne sme nastopati za Inter, ker ima vgrajen defibrilator. Zato se želi preseliti v ligo, kjer mu bo tekmovanje dovoljeno. Inter je že izjavil, da je pripravljen na nogometašev odhod.

Prvi favorit za Dančev podpis je Ajax, kjer je Eriksen sicer tudi začel svojo profesionalno pot. Član zasedbe iz Amsterdama je bil v letih 2010-2013, ko se je preselil k Tottenhamu. V Londonu mu ni uspelo osvojiti lovorike, je pa v prvi sezoni pri Interju postal italijanski prvak. Pri Il Corriere dello Sport so zapisali, da je Eriksen naklonjen opciji, da se vrne v nizozemskega velikana.

V Ajaxu sicer že nastopa nogometaš, ki ima za sabo podobno zgodbo kot Eriksen. Daley Blind, ki je tudi član nizozemske reprezentance in je poleti ob težavah Danca podoživljal neprijetne dogodke iz svojega življenja, prav tako igra z vgrajenim defibrilatorjem.

"Tako znano" Doživljal podobne reči kot Eriksen, a zdaj vseeno igra na Euru

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.