Naslednik Čeferina znan čez mesec dni

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nogometna zveza Slovenije bo novega predsednika in podpredsednike dobila 15. decembra.
Oglej si celoten članek

Izvršni odbor NZS je danes na svoji seji določil datum skupščine in razpisal volitve za predsednika in podpredsednika za obdobje med letoma 2016 in 2020.

Volilna skupščina NZS bo 15. decembra, je na današnji 13. seji določil izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije. Tokrat ga je prvič vodil podpredsednik NZS Radenko Mijatović, ki je vodenje krovne slovenske nogometne organizacije prevzel po odhodu Aleksandra Čeferina.

Kot so sporočili iz NZS, se bo v naslednjih dneh sestala tudi volilna komisija NZS, ki bo določila roke in pogoje za vložitev kandidatur. Vsa razpisna dokumentacija bo po seji volilne komisije objavljena na spletnem mestu NZS.

V skladu z volilnimi pravili NZS lahko kandidata za predsednika ali podpredsednika predlaga član NZS (medobčinska nogometna zveza, sodniška ali trenerska organizacija) ali dvajset nogometnih klubov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.