Šport > Nogomet
23 ogledov

Naslednik Čeferina znan čez mesec dni

Aleksander čeferin nzs Anže Petkovšek
Nogometna zveza Slovenije bo novega predsednika in podpredsednike dobila 15. decembra.

Izvršni odbor NZS je danes na svoji seji določil datum skupščine in razpisal volitve za predsednika in podpredsednika za obdobje med letoma 2016 in 2020.

Volilna skupščina NZS bo 15. decembra, je na današnji 13. seji določil izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije. Tokrat ga je prvič vodil podpredsednik NZS Radenko Mijatović, ki je vodenje krovne slovenske nogometne organizacije prevzel po odhodu Aleksandra Čeferina.

Kot so sporočili iz NZS, se bo v naslednjih dneh sestala tudi volilna komisija NZS, ki bo določila roke in pogoje za vložitev kandidatur. Vsa razpisna dokumentacija bo po seji volilne komisije objavljena na spletnem mestu NZS.

V skladu z volilnimi pravili NZS lahko kandidata za predsednika ali podpredsednika predlaga član NZS (medobčinska nogometna zveza, sodniška ali trenerska organizacija) ali dvajset nogometnih klubov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.