Navijači na tribunah že ta konec tedna

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po besedah črnogorskega premierja je Črna gora postala prva evropska država, ki je brez akutnih okužb z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Nogometno prvenstvo Črne gore se bo nadaljevalo že konec tedna, na tribune nogometnih stadionov pa bodo spet pozdravili tudi navijače. Črnogorski premier Duško Marković je sicer napovedal, da bo število gledalcev na tekmah nekoliko omejeno.

V prvenstvu vodi Budućnost, ki ima 11 točk več od dvakratnega zaporednega prvaka Sutjeske. Do konca lige je ostalo še 13 kol, poroča srbska agencija Tanjug.

V Črni gori so doslej potrdili 324 okužb z novim koronavirusom. Zaradi covida-19 je umrlo devet ljudi, okrevalo pa 315 bolnikov.

Premierligaš "Naš zdravnik vsak teden enemu nogometašu vbrizga korono"

Po besedah črnogorskega premierja je Črna gora postala prva evropska država, ki je brez akutnih okužb z novim koronavirusom. Po podatkih tamkajšnjega inštituta za zdravje v državi v zadnjih dvajsetih dneh niso potrdili nove koronavirusne okužbe.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.