Šport > Nogomet
1617 ogledov

"Naš zdravnik vsak teden enemu nogometašu vbrizga korono"

Christian Kabasele Profimedia
Belgijec je preko Twitterja odgovoril vsem skeptikom.

Branilec angleškega premierligaša Watforda Christian Kabasele je burno odreagiral na objavo navijača ekipe Sheffield United, ki je obtožil Belgijčevo ekipo, da s stalnimi objavami o okužbah svojih igralcev poizkuša preprečiti nadaljevanje sezone, saj jim grozi izpad iz elitnega otoškega nogometnega tekmovanja.

Pri Watfordu so namreč bili pozitivni na COVID-19 že Adrian Mariappa ter dva člana strokovnega štaba. Belgijec se je tako morbidno pošalil, da je taktika Sršenov za obstanek med elito ta, da preprosto namerno okužijo vse svoje nogometaše s koronavirusom.

"Nikoli nisem imel kakšnega posebnega mnenja o Watfordu, toda tekom celotne te situacije so se obnašali naravnost prezira vredno. Taktika, s katero se želijo izogniti izpadu, je namreč smešno očitna. Sram bi me bilo navijati za takšno ekipo " je na Twitterju zapisal navijač Sheffield Uniteda, na kar je kmalu sledil odgovor belgijskega branilca:

"Naj ti pojasnim taktiko: naš zdravnik vsak teden vbrizga COVID-19 nekomu v klubu. Mi preprosto žrebamo in tisti igralec/član strokovnega štaba, ki je izžreban, dobi injekcijo. Tako si zagotovimo, da nam ni treba spet na igrišče, s tem pa se tudi izogibamo izpadu iz Premierlige."

V Watfordu imajo sicer resne težave s koronavirusom, saj je poleg treh okuženih članov ekipe odbil trenirati tudi kapetan moštva Troy Deeney, obenem pa je trener ekipe Nigel Pearson razkril, da sta se v samoizolacijo umaknila še dva nogometaša, katerih družinski člani so se okužili s koronavirusom.

Sršeni se sicer nahajajo na 17. mestu, še zadnjem ki ne vodi v nižji rang tekmovanja, a imajo enako število točk, kot "ogroženi" Bournemouth na 18. mestu, imajo pa za en zadetek boljšo gol razliko.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice