Šport > Nogomet
46 ogledov

Dva angleška kluba v boju za Slovenca

Josip Iličić Fiorentina EPA
Josip Iličić bi se lahko poleti preselil na Otok, kjer bi zaigral v Premier league.

Josip Iličić je konec minulega tedna zabil že svoj 12. zadetek v tej sezoni Serie A, ko je popeljal Fiorentino v vodstvo proti Sampdoriji. Za trenutno petega strelca Serie A se resno zanimajo pri Liverpoolu in Watfordu.

"Je zelo dober, poleti bo imel veliko snubcev. Malce je padel v formi, a je na zadnji tekmi že spet pokazal svoj pravi obraz," je dejal športni direktor Watforda Nicola Salerno, ki tako ne skriva navdušenja nad slovenskim reprezentantom. Po poročanju spletne strani Tutto Calciatori so si zadnjo tekmo Fiorentine zaradi Iličića poleg skavtov Watforda ogledali tudi ogledniki Liverpoola.

Za gorenjskega nogometaša naj bi se ogrel trener Liverpoola Jürgen Klopp, Iličićeva odkupna klavzula pa po zapisu v Ekipi znaša 25 milijonov evrov. Iličić je pred dnevi izjavil, da je zadovoljen pri Fiorentini, a bo ob pravi ponudbi razmislil in sedel skupaj z vodilnimi možmi kluba iz Firenc ter poiskal najboljšo rešitev za obe strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.