Šport > Nogomet
171 ogledov

Navijači na tribunah že ta konec tedna

FK Budućnost Podgorica Facebook
Po besedah črnogorskega premierja je Črna gora postala prva evropska država, ki je brez akutnih okužb z novim koronavirusom.

Nogometno prvenstvo Črne gore se bo nadaljevalo že konec tedna, na tribune nogometnih stadionov pa bodo spet pozdravili tudi navijače. Črnogorski premier Duško Marković je sicer napovedal, da bo število gledalcev na tekmah nekoliko omejeno.

V prvenstvu vodi Budućnost, ki ima 11 točk več od dvakratnega zaporednega prvaka Sutjeske. Do konca lige je ostalo še 13 kol, poroča srbska agencija Tanjug.

V Črni gori so doslej potrdili 324 okužb z novim koronavirusom. Zaradi covida-19 je umrlo devet ljudi, okrevalo pa 315 bolnikov.

Christian Kabasele Premierligaš Šport "Naš zdravnik vsak teden enemu nogometašu vbrizga korono"

Po besedah črnogorskega premierja je Črna gora postala prva evropska država, ki je brez akutnih okužb z novim koronavirusom. Po podatkih tamkajšnjega inštituta za zdravje v državi v zadnjih dvajsetih dneh niso potrdili nove koronavirusne okužbe.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice