Šport > Nogomet
2823 ogledov

Tragičen konec pravljice komaj 21-letnega nekdanjega igralca Rome

Joseph Bouassa Perfection Twitter
Zapustil nas je mladi nogometaš, ki je dve leti branil barve rimskega velikana.

Iz nogometnega sveta prihaja še ena tragična novica. V nedeljo je zaradi srčnega zastoja pri komaj 21 letih preminil nadarjeni nogometaš Joseph Bouasse Perfection.

Tako se je tragično zaključila ena izmed nogometnih pravljic, katero je pisal kamerunski migrant, ki je pred petimi leti prebegnil v Italijo, kjer je spal kar po železniških postajah v Rimu.

Zgodba je namreč dobila leta 2017 dobila pravi pravljični zasuk, ko so njegov nogometni talent tekom igranja za klub beguncev Liberi Nantes opazili pri nogometnem velikanu Romi, katero je takrat vodil Luciano Spalletti.

Perfectionu so se pri Romi uresničile sanje, saj je spoznal svoje nogometne idole, kot sta Francosco Totti in Danielle De Rossi, a za prvo ekipe slovitega kluba ni nikoli zaigral.

Izkušnje si je tako nabiral na posoji pri Vicenzi, po vrnitvi k Romi, kjer še vedno ni dobil priložnosti, pa je letos prestopil k romunskemu Cluju.

"Zelo smo žalostni zaradi prezgodnje smrti nekdanjega nogometaša naše mladinske ekipe Josepha Bouasseja Perfectiona. Naše misli so z vsemi, ki so mu bili blizu," so zapisali pri rimskem velikanu ob objavi tragične novice.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.