Šport > Nogomet
1982 ogledov

Afera 'seks lutke' dobiva nadaljevanje

Reševalni pas/Twitter
Preiskovalna komisija je pod drobnogled vzela incident na tekmi južnokorejske lige.

Nogometnemu klubu FC Seoul grozijo sankcije, ker je na prvenstveni tekmi domače lige K-League po tribuni stadiona razporedil večje število lutk za seks. Preiskavo incidenta vodi ligaški disciplinski komite, ki bo na koncu odločal tudi o kazni, poroča južnorkorejska tiskovna agencija Yonhap.

Blamaža Šport Navijači zgroženi ob spoznanju, kaj se v resnici dogaja na tribunah

V klubu so želeli z lutkami popestriti navijaško vzdušje v času odsotnosti gledalcev zaradi pandemije koronavirusa, vendar niso vedeli, vsaj tako trdijo, da jim je proizvajalec dostavil seks lutke in ne modne lutke, kakršne srečujemo v trgovinah z oblačili.

Obrazložitev ni najbolj prepričljiva, če upoštevamo, da so rekvizite naročili pri izdelovalcu spolnih pripomočkov, kar so tudi sami priznali. Nenavadno je tudi to, da med pripravo lutk nihče naj ne bi opazil karkoli sumljivega.

Prvoligaš, ki je vpričo sporne tribune premagal Gwangju z 1:0, se je za napako javno opravičil, vendar se preiskavi kljub temu ni izognil. V skrajnem primeru mu grozi odbitek petih točk in denarna kazen v višini petih milijonov wonov, kar znaša približno 3700 evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice