Šport > Nogomet
6109 ogledov

Sin pretepel nekdanjega selektorja hrvaške nogometne reprezentance

Igor Štimac Hrvaška Reuters
Sin nekdanjega hrvaškega nogometaša ter reprezentančnega selektorja se je znašel v velikih težavah.

Po navedbah Slobodne Dalmacije naj bi bil Luka Štimac, sin nekdanjega hrvaškega nogometnega zvezdnika ter kasnejšega selektorja Igorja Štimca, prijavljen policiji zaradi nasilja v družini in motnje javnega reda in miru.

Incident naj bi se pripetil že v četrtek zvečer, ko je enkrat po sedmi uri prišlo do spora in pretepa med očetom in sinom, nato pa naj bi pijani mladenič napadel še svojo sestro.

Ko je policija razgrajača prijela, naj bi bil ta v tako pijanem stanju, da sploh ni bil sposoben govoriti ter predstaviti svoje plati zgodbe,

Po besedah družine Štimac naj bi tako vinjeni Luka po enem izmed mnogih sporov napadel očeta ter ga začel udarjati po celem telesu, ko pa je situacijo poizkusila umiriti njegova sestra, je Luka udaril tudi njo.

Vinjeni mladenič naj bi nato poizkusil preskočiti ograjo terase, pri tem pa je padel ter se težje poškodoval. Luka je tako potreboval celo zdravniško pomoč, noč pa je preživel na policijski postaji, od koder je bil že v petek pospremljen k sodniku za prekrške.

 

Komentarjev 1
Sorodne novice