Šport > Nogomet
32 ogledov

Čiro: Mamić je močnejši od Tuđmana

Ćiro Blažević je že okusil tudi grenko čokolado. Žurnal24 main
Miroslav Blažević - Čiro je v intervjuju razkril, da je izvršni predsednik zagrebškega Dinama Zdravko Mamić odgovoren za to, da ne sedi na klopi hrvaške reprezentance ...

"Mesto selektorja je bilo obljubljeno meni, a je Zdravko Mamić tako premešal karte, da je ta položaj dobil Igor Štimac, čeprav sploh ni bil med resnimi kandidati. Potem, ko je Igor dobil mesto selektorja, me je poklical in me želel vsaj za pomočnika, a je Mamić takoj protestiral in to preprečil. Da, to je resnica! On nastavlja selektorje in predsednike Hrvaške nogometne zveze (HNS)! Tega ni mogel niti Franjo Tuđman, Mamić pa lahko! In za to mu lahko le čestitam," je za hrvaške medije dejač Miroslav "Čiro" Blažević, ki mu je v sredo, po revialni tekmi hrvaške reprezentance proti selekciji prve hrvaške lige (HNL), selektor Igor Štimac očital, da napada vodstvo HNS, ker je ljubosumen.

"Zelo me je razočaral. Stopil je na stran razbojnikov, ki ga bodo zamenjali ob prvi priliki, a on se tega splih ne zaveda. Zapustil je svoje prijatelje in žalostno je, če se tega ne zaveda," je jezno nadaljeval Čiro.

"Trener je najpomembnejši v nogometu, a tega se Mamić ne zaveda. On misli, da je sam najboljši trener, a nima pojma o nogometu! Samo poglejte, kaj se dogaja v Ligi prvakov, kako se Dinamo blamira v Evropi. Kar naprej izgubljajo, ob tem pa niso zabili še niti enega gola," je zaključil izkušeni trener, ki je leta 1998 Hrvaško popeljal do tretjega mesta na Svetovnem prvenstvu v Franciji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.