Šport > Nogomet
42 ogledov

Igor Slaviši: "Bodi pametnejši od mene"

Igor Štimac Tino Jurić, Pixsell
Selektor hrvaške nogometne reprezentance, ki je na prijateljski tekmi izgubila s Švico, Igor Štimac: "Slovenci pa boste za zmago potrebovali precej sreče." Švicarji bodo namreč prvi slovenski tekmec v kvalifikacijah za SP.

"Predvsem naj bo (Slaviša Stojanović, op. a.) bolj pameten od mene, sem pa prepričan, da ima Slovenija dovolj dobro strokovno vodstvo, ki bo znalo analizirati švicarsko igro. Videli ste, da so v Splitu odigrali tako, kot bi šlo za finale svetovnega prvenstva. Niti za trenutek niso izgubili ritma, žoga je potovala tekoče od noge do noge. Igrali so enostavno, si ustvarjali prazen prostor in številne priložnosti. Švicarji so odlična ekipa, Slovenci pa boste za zmago potrebovali precej sreče," je za Dnevnik dejal selektor hrvaške nogometne reprezentance Igor Štimac, ki je ob svojem debiju na klopi ognjenih doživel hladno prho. Švica, prvi tekmec Slovenije v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014, je v Splitu namreč slavila, in to kar s 4:2.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.