Navijači Slovenije si lahko oddahnejo

Foto: Profimedia
Slovenski nogometni navijači, ki si bodo v četrtek na Wembleyju v Londonu ogledali tekmo kvalifikacij za SP 2018 v Rusiji med Anglijo in Slovenijo, si lahko oddahnejo.
Oglej si celoten članek

Delavci londonske podzemne železnice so sicer sprva za četrtek napovedali 24-urno stavko, danes pa to po napredku v dogovorih z delodajalci odpovedali.

V pisarni TfL (Transport for London), kjer se ukvarjajo z mestnim prometom, so napovedali izpad skoraj celotne priljubljene podzemne železnice, saj naj bi se stavki pridružila večina strojevodij. TfL je takrat pozvala prebivalce, da naj v četrtek potujejo z drugimi oblikami transporta ali kar peš.

Trening brez težav Angleži prepričani v uspeh, toda "vse se da, če se hoče"

Stavka je bila sicer napovedana, ker so želeli vozniki uresničiti svojo zahtevo po bolj fleksibilnem delovnem času in manj delovnih urah ob koncih tedna.

Londonska podzemna železnica, najstarejša na svetu, sicer na leto prevozi kar okrog 1,37 milijarde potnikov oziroma 3,7 milijona na dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.