Šport > Nogomet
374 ogledov

Navijači Slovenije si lahko oddahnejo

London podzemna železnica
Slovenski nogometni navijači, ki si bodo v četrtek na Wembleyju v Londonu ogledali tekmo kvalifikacij za SP 2018 v Rusiji med Anglijo in Slovenijo, si lahko oddahnejo.

Delavci londonske podzemne železnice so sicer sprva za četrtek napovedali 24-urno stavko, danes pa to po napredku v dogovorih z delodajalci odpovedali.

V pisarni TfL (Transport for London), kjer se ukvarjajo z mestnim prometom, so napovedali izpad skoraj celotne priljubljene podzemne železnice, saj naj bi se stavki pridružila večina strojevodij. TfL je takrat pozvala prebivalce, da naj v četrtek potujejo z drugimi oblikami transporta ali kar peš.

slovenska nogometna reprezentanca Brdo pri Kranju Trening brez težav Šport Angleži prepričani v uspeh, toda "vse se da, če se hoče"

Stavka je bila sicer napovedana, ker so želeli vozniki uresničiti svojo zahtevo po bolj fleksibilnem delovnem času in manj delovnih urah ob koncih tedna.

Londonska podzemna železnica, najstarejša na svetu, sicer na leto prevozi kar okrog 1,37 milijarde potnikov oziroma 3,7 milijona na dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.