NBA naredila video v Dončićevo čast: "Pripravljen izpisati novo poglavje?"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ali se bo Lukina čarovnija nadaljevala v Orlandu?
Oglej si celoten članek

Do nadaljevanja NBA sezone nas loči le še 19 dni, liga pa nam čas krajša s številnimi zanimivimi videii. Tokrat je na vrsto prišel naš Luka Dončić.

Liga NBA je tako na svojem uradnem Twitter profilu objavila kratek posnetek našega košarkarja, zraven pa dopisala: "Še 19 dni do vnovičnega zagona sezone! Po nagradi za Novinca leta je Luka Dončić za Dallas Mavericks dosegel nove višine v senzacionalni drugi sezoni. Ali se bo Lukina čarovnija ("Luka Magic") nadaljevala v Orlandu?"

V posnetku je sicer prikazan Luka tekom napornega treninga ter med nekaterimi najlepšimi akcijami, zraven pa se vrti besedilo, v katerem piše, da je Luka že na poti v Orlando ter da je tekom svoje druge sezone dosegel neke nove še neznane višave in da je čisto svež obraz, ki je celo v borbi za naziv MVP-ja, medtem ko njegov Dallas računa na uspešno končnico.

Na koncu se liga še vpraša, če je Luka pripravljen v Orlandu izpisati neko novo poglavje v zgodovini te prelepe igre.

Odgovor Dončića po pritožbi utišali iz BiH: "Zdaj veš, kako je nam!" Čarovnik Dončić 'ubil' soigralce s potezo, ki vam bo vzela sapo Sprememba Sijajna gesta Dallasa: Dončić začasno ni več Dončić

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.