NBA zvezdnik do neverjetne zmage

Foto: Profimedia Nikola Vučević
Tako si krajša čas zvezdnik NBA moštva.
Oglej si celoten članek

Črnogorski košarkar Nikola Vučević, član ekipe Orlando Magic, trenutno sodi med boljše centre v ligi NBA, v povprečju zbere po 20,7 točke, 8,7 skoka, 2,7 asistence in 1,4 blokade na tekmo, za razliko od večine svojih soigralcev pa očitno vneto spremlja tudi nogomet. Tako vneto, da ima med tekmami in potovanji našel čas za igranje legendarne računalniške igre Football Manager.

Srbija Zvezda Football Managerja pred debijem v Srbiji

Očitno se Vučević dobro znajde pri vodenju nogometne ekipe, saj mu je s Crveno zvezdo uspelo premagati tudi sloviti Real Madrid. Na twitterju je namreč objavil fotografijo, na njej pa je razvidno, da pet minut pred koncem dvoboja njegovo moštvo vodi z 2:1 proti galaktikom. Odločil se je za popolen bunker, na vprašanje sledilcev, ali mu je uspelo ubraniti prednost, pa je odgovoril pritdilno. "Da, da. Bunker je vzdržal," je sporočil veselo novico.

Med tistimi, ki jim je bila všeč Črnogorčeva objava, je bil tudi slovenski košarkar Beno Udrih. Manj všeč, vsaj zaradi klubske pripadnosti, je bila verjetno Luki Dončiću.

Vučevićevim ameriškim soigralcem verjetno ni popolnoma nič jasno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.