NBA zvezdnik: "Upam, da v Dallasu cenite, kar imate."

Foto: Twitter Luka Dončić
Po zmagi nad Portland Trail Blazers so spet deževale pohvale na račun Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Dallas je v noči na soboto premagal Portland (120:112). Luka Dončić je dosegel 35 točk, osem skokov in sedem podaj ob solidnem metu iz igre (48%), zelo dobrem metu za tri točke (67%) in podpovprečnem izvajanju prostih metov (62,5%).

Ni prebolel Young našel izgovor, zakaj gre Dončiću bolje

Po tekmi sta o učinku slovenskega košarkarja spregovorila zvezdnika poraženega Portlanda Carmelo Anthony (22 točk, pet skokov) in Damian Lillard (34 točk, 10 podaj).

Foto: Print Screen carmelo anthony

"Luka bo v tej ligi zelo dolgo. Postajal bo vse boljši in boljši. Upam, da v Dallasu cenite, kar imate," je dejal Anthony, nekdanji najboljši strelec lige (2013) in desetkratni udeleženec All-Star tekme.

NBA Uspešen večer najboljših ekip v ligi

"Izjemen je. V tem trenutku je verjetno celo MVP lige. Njegova ekipa zmaguje. Dominira iz tekme v tekmo. Dosega koše, podaja, skače. Pozna se, da že dolgo igra na profesionalni ravni. Res je to šele njegova druga sezona, vendar to ni njegovo drugo leto med profesionalci," pa je dodal Lillard.

Foto: Print Screen damian lillard

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:44 20. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.