Ne bojte se, piva ne bo zmanjkalo!

Foto: Žurnal24 Slovenskim navijačem na Poljskem se ni treba bati, da bi ostali brez piva. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
KZS je po odličnih izkušnjah z evropskega prvenstva v Beogradu tudi tokrat poskrbela za navijače slovenskih košarkarjev. Središče zabave za Slovence v Varšavi predstavlja pivnica BrowArmia.
Oglej si celoten članek
"Naše zaloge znašajo od osem do deset tisoč litrov piva, zato bo za vse navijače poskrbljeno. Ne bo nam zmanjkalo pijače. Pivo tudi sami proizvajamo v kletnih prostorih. Iz naše pivnice noben Slovenec ne bo odšel žejen," je pred prihodom slovenskih navijačev razlagala natakarica Beate. Ta se zaveda, da jo čaka veliko dela, a je vseeno nestrpno pričakovala slovenske goste. "Kot sem slišala, bo v lokalu igrala tudi slovenska glasbena skupina. Verjamem, da bo zelo zabavno."

In res. Že prvi dan se je v lokalu in ob njem zbralo ogromno število Slovencev, ki so pili, peli in plesali. Optimistično razpoloženi so pričakali prvo tekmo z Veliko Britanijo, naključni mimoidoči pa so z zanimanjem spremljali dogajanje pred pivnico. Kar nekaj Poljakov se je priključilo zabavi, srečali pa smo tudi peščico španskih in britanskih navijačev.

S slednjimi je že padla zanimiva stava. Pogumni slovenski navijač je stavil, da bo ob porazu Slovenije z Veliko Britanijo peš krenil iz Varšave nazaj v Slovenijo, ob zmagi čete Jureta Zdovca pa si bo priboril štiri piva. Upajmo, da bodo tako hrabrost na celotnem evropskem prvenstvu na parketu kazali tudi slovenski košarkarji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.