Ne, to ni fotomontaža, to je čarovnik Luka

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić na All-Star vikendu znova navdušil. Tokrat z neverjetno, kar čarovniško potezo. In ne, ne gre za fotomontažo. "Je sploh kaj, česar Luka ne zmore?" se sprašujejo na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Slovenski košakrarski virtuoz Luka Dončić, ki je pred nedeljsko All-Star tekmo z izjavo malce razhudil nekatere navijače, bo v nedeljo igral še svojo četrto All-Star tekmo, še pred tem pa zbrane v Salt Lake Cityju navdušuje s takšnimi in drugačnimi vragolijami.

Tokrat je pred množico privržencev poskrbel za viralen posnetek, ko je z eno roko, obrnjen s hrbtom proti obroču, zalučal žogo in – ne boste verjeli – tudi zadel! In to s polovice igrišča! Svojim očem je težko verjel tudi srbski center Nikola Jokić, s katerim na All-Star vikendu preživita precej časa, saj oba govorita srbsko. 

Premagajte ga v ... Se želite pomeriti z Luko Dončićem? V tem ga lahko vsakdo izzove! NBA Izjemno, kmalu boste lahko zaigrali z Dončićem, morda celo kot on Vse že odločeno? Med 100 priznanimi NBA novinarji opravili anketo, tako bi glasovali za MVP-ja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.