Nekdanje dekle: "Salina smrt ni bila nesreča."

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanje dekle Emiliana Sale je prišlo na plan z resnimi obtožbami.
Oglej si celoten članek

Berenice Schkair, nekdanje dekle izginulega nogometaša Cardiff Cityja Emiliana Sale, se je zaradi sporočila na svojem Twitter profilu znašla v središču pozornosti vseh svetovnih medijev.

Na profilu, ki ga je medtem že zaklenila, je objavila: "Ne verjamem, da je šlo za nesrečo, kar raziščite nogometno mafijo!"

Foto: Twitter Emiliano Sala

Berenice je svojo zadnjo objavo nato kmalu izbrisala, prav tako pa njen profil ni več dostopen javnosti.

Oglasila pa se je tudi preko svojega Instagram profila, kjer je objavila srce parajočo sporočilo:

"Želim si, da bi se zbudila in ugotovila, da to ni resnično. Prosim vas, raziščite, kaj se je zgodilo Emilianu Sali, ker ne verjamem, da je šlo za nesrečo ter da so prekinili iskalno akcijo zaradi slabega vremena. Ne morem verjeti, da so reševanje prestavili na naslednji dan, da so nesmiselno izgubili čas, ko bi lahko iskali," je bila Berenice polna očitkov.

Upanja ni več Šokantno priznanje pilota le dva dni pred nesrečo

"Počutim se nemočno, vse skupaj je nočna mora. Zlomljena sem. Čutim bolečino, bes, nemočna sem, ker ne morem ničesar storiti. Emi, bodi močan kot vedno, ti si borec! Čakamo te," je čustveno zaključila svoje sporočilo.

Emiliano Sala Iskanje izginulega nogometaša uradno končano

Bal se je najhujšega Grozljivo sporočilo pogrešanega nogometaša: "Letalo razpada!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:35 31. Januar 2019.

    zanimivo da je tale Cardiffov strelec, katerega oče je to organiziral z njegovim bratom verjetno osumljen. Preko sms prestavi McKay …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.