Nekdanjega nogometaša zadela strela

Foto: twitter Royal Antwerp FC Denis Dasoul
Med počitnicami v Indoneziji je zaradi udara strele umrl nekdanji nogometaš.
Oglej si celoten članek

Nekdanji profesionalni nogmetaš Denis André Dasoul je umrl med počitnikovanjem na Baliju, kjer se je želel naučiti deskanja na vodi. Za 34-letnika je bil usoden udar strele, umrl je tudi njegov inštruktor.

"Končala sta z vajo in sta sedela na svojih deskah, ko je udarila strela. Padla sta v vodo in se potopila," je dejal eden izmed očividcev dogodka. Oba so izvlekli iz vode in prepeljali v bolnišnico, a pobesedak predstavnika za medije pri policiji  Johannesa H. Widya Nainggolana "sta umrla na kraju dogodka"

Le 25 let Nova smrt nogometaša

Po tragediji sta se na twiterju oglasila nekdanja kluba nesrečnega nogometaša Standard Liege in Royal Antwerp. Za najstarejši belgijski klub je to sicer že druga žalostna vest v nekaj dneh. Pred tednom je zaradi srčnega zastoja umrl komaj 17-letni Joel Lobanzo.

Dasoul je bil na začetku svoje kariere tudi kapetan belgijske reprezentance do 18 let, kasneje pa je bil poleg omenjenih klubov med drugim še član italijanskih moštev Perugia Calcio inTorres Sassari, avstrijskega SC Bregenza in domačega Genka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.