Šport > Nogomet
991 ogledov

Nekdanjega nogometaša zadela strela

Denis Dasoul twitter Royal Antwerp FC
Med počitnicami v Indoneziji je zaradi udara strele umrl nekdanji nogometaš.

Nekdanji profesionalni nogmetaš Denis André Dasoul je umrl med počitnikovanjem na Baliju, kjer se je želel naučiti deskanja na vodi. Za 34-letnika je bil usoden udar strele, umrl je tudi njegov inštruktor.

"Končala sta z vajo in sta sedela na svojih deskah, ko je udarila strela. Padla sta v vodo in se potopila," je dejal eden izmed očividcev dogodka. Oba so izvlekli iz vode in prepeljali v bolnišnico, a pobesedak predstavnika za medije pri policiji  Johannesa H. Widya Nainggolana "sta umrla na kraju dogodka"

Dionatan Teixeira Le 25 let Šport Nova smrt nogometaša

Po tragediji sta se na twiterju oglasila nekdanja kluba nesrečnega nogometaša Standard Liege in Royal Antwerp. Za najstarejši belgijski klub je to sicer že druga žalostna vest v nekaj dneh. Pred tednom je zaradi srčnega zastoja umrl komaj 17-letni Joel Lobanzo.

Dasoul je bil na začetku svoje kariere tudi kapetan belgijske reprezentance do 18 let, kasneje pa je bil poleg omenjenih klubov med drugim še član italijanskih moštev Perugia Calcio inTorres Sassari, avstrijskega SC Bregenza in domačega Genka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.