Nekdanji Zmaj pojasnil, zakaj Udrih ne bo igral

Foto: EPA beno udrih detroit pistons
Slovenski košarkar ne bo dobil priložnosti za evroligaški debi v dresu litovskega velikana.
Oglej si celoten članek

Drevi se bosta na tekmi 15. kroga Evrolige pomerila Žalgiris in Olympiacos. V dresu litovske ekipe ne bo novopečenega člana moštva Bena Udriha, ki je pred dnevi z aktualnim litovskim prvakom podpisal pogodbo do konca letošnje sezone.

Tekma tedna! Dončić proti legendi, s katero ima neporavnane račune

35-letnega slovenskega branilca, ki je od leta 2004 do 2017 igral v severnoameriški ligi NBA, naj bi Žalgiris uradno predstavil v petek.

Trener Šarunas Jasikevičius (na sliki spodaj), slovenskim ljubiteljem košarke znan predvsem kot nekdanji član Union Olimpije (1999-2000), je med druženjem z novinarji razkril, da Udrih ne bo zaigral proti grški ekipi.

"Proti Benu sem igral v Evropi. Bil je odličen branilec. Skrbi me le njegova fizična pripravljenost. Povedali so mi, da trdo dela, a trening je nekaj povsem drugega kot tekma. Pomagal nam bo s svojimi izkušnjami. Smo v položaju, ko lahko tekmujemo za uvrstitev v končnico. Glede Bena ne želimo tvegati. On je bil pripravljen, da zaigra," je pojasnil nekdaj vrhunski litovski reprezentant.

Foto: EPA šarunas jasikevičius

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.