Nenavadno: Italijanski selektor vpoklical igralca iz nižjeligaša

Foto: EPA
Foto: EPA
Mnogi italijanski ljubitelji nogometa so skeptični glede poteze njihovega selektorja Roberta Mancinija, ki je v reprezentanco vpoklical nogometaša iz Serie B.
Oglej si celoten članek

Italijanski selektor Roberto Mancini je s svojim seznamom vpoklicanih nogometašev za tekmi s Portugalsko na San Siru 17. 11. ter z ZDA tri dni kasneje presenetil italijansko nogometno javnost, saj je v ekipo uvrstil Sandra Tonalija, ki igra v drugi italijanski ligi, Serie B.

Foto: Profimedia Sandro Tonali

Nogometaš Brescie zaradi svojih sposobnosti in načina igre (ter matičnega kluba) mnoge spominja na legendarnega Andreo Pirla, tako da se je selektor odločil, da mu ponudi priložnost, kljub temu da se še ni preizkusil, kaj šele dokazal na najvišji ravni.

Izbira Tonalija je mnoge presenetila, marsikdo pa je tudi ne odobrava, saj se zaradi Tonalija in preostalih dveh debitantov Vincenza Grifa in Stefana Sensija v ekipo nista uvrstila Mario Balotelli ter Andrea Belotti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.