Šport > Nogomet
573 ogledov

Nenavadno: Italijanski selektor vpoklical igralca iz nižjeligaša

roberto mancini EPA
Mnogi italijanski ljubitelji nogometa so skeptični glede poteze njihovega selektorja Roberta Mancinija, ki je v reprezentanco vpoklical nogometaša iz Serie B.

Italijanski selektor Roberto Mancini je s svojim seznamom vpoklicanih nogometašev za tekmi s Portugalsko na San Siru 17. 11. ter z ZDA tri dni kasneje presenetil italijansko nogometno javnost, saj je v ekipo uvrstil Sandra Tonalija, ki igra v drugi italijanski ligi, Serie B.

Sandro Tonali | Avtor: Profimedia Profimedia

Nogometaš Brescie zaradi svojih sposobnosti in načina igre (ter matičnega kluba) mnoge spominja na legendarnega Andreo Pirla, tako da se je selektor odločil, da mu ponudi priložnost, kljub temu da se še ni preizkusil, kaj šele dokazal na najvišji ravni.

Izbira Tonalija je mnoge presenetila, marsikdo pa je tudi ne odobrava, saj se zaradi Tonalija in preostalih dveh debitantov Vincenza Grifa in Stefana Sensija v ekipo nista uvrstila Mario Balotelli ter Andrea Belotti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.