Nesrečnega Norvežana operirali

Foto: Epa
Foto: Epa
Tandeju operirali zlomljeno ključnico.
Oglej si celoten članek

Dva tedna po grozljivem padcu na finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici so zdravniki v bolnišnici v Oslu norveškemu skakalcu Danielu Andreju Tandeju operirali ključnico. Zdravniki so sporočili, da je operacija potekala po načrtu in da pacient ostaja v bolnišnici na rehabilitaciji.

Tande je padel 25. marca v poskusni seriji. Zlomil si je ključnico in dobil poškodbe pljučnega krila. S helikopterjem je bil odpeljan v Univerzitetni klinični center v Ljubljani, kjer je naslednje tri dni ostal v umetni komi. Zdravniki so ga 31. marca iz intenzivne nege premestili na travmatološki oddelek, v domovino pa se je vrnil 2. aprila.

"Mala senzacija" Tande zapustil UKC, v Oslu najprej zahvala Slovencem Še vedno v UKC Nesrečni Tande objavil fotografijo iz bolniške postelje Foto/Video Grozljiv padec v Planici, nemočno drsel proti dnu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.