Nesrečni Tande objavil fotografijo iz bolniške postelje

Foto: Epa
Foto: Epa
Norveški smučarski skakalec je še vedno v ljubljanskem kliničnem centru.
Oglej si celoten članek

Daniel-André Tande je v poskusni seriji na finalu svetovnega pokala v Planici grdo padel, si zlomil ključnico in prebodel pljučno krilo.

27-letnega Skandinavca so v sredo z oddelka intenzivne nege ljubljanskega UKC premestili na travmatološki oddelek, potem ko so ga v ponedeljek prebudili iz umetne kome.

Kako naprej? Zdravniki v precepu glede Tandeja, pogovori v teku

Slovenski zdravniki se z norveškimi kolegi že dogovarjajo glede Tandejeve premestitve v domovino, a zaenkrat je še na sončni strani Alp.

"Ne boste se me tako zlahka znebili," so bile njegove prve besede po prebujenju iz umetne kome. In očitno je že dovolj močan, da uporablja tudi družbena omrežja. Objavil je namreč fotografijo iz bolniške postelje, na kateri so vidne zelene nogavice z motivom štiriperesne deteljice.

Foto: Instagram Daniel Andre Tande UKC

"Hvala za nogavice, Andreja! Se že počutim srečnega, komaj čakam, da jih preizkusim na skakalnici. Počutim se precej bolje, hvala za vso ljubezen in podporo," je ob fotografiji zapisal Tande.

UKC Ljubljana Novo o Tandeju, tako se je odzval po prebujenju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:08 2. April 2021.

    Vse dobro, g. Tande !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.