Nesrečnika odpeljali na vozičku, oglasil se je tudi Dončić

Foto: Twitter jonathan isaac
Košarkar moštva Orlando Magic je obnovil poškodbo levega kolena, zaradi katere je letos izpustil več kot 30 tekem.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Orlando Magic so prišli do nove zmage ob nadaljevanju prvenstva NBA, s 132:116 so premagali Sacramento Kings, zmago pa je zasenčila nova poškodba Jonathana Isaaca.

V NBA mehurčku Tako se v Orlandu razlega slovenska glasba

Nesrečni košarkar, ki so ga morali v zadnji četrtini s parketa odpeljati z vozičkom, se je zgrudil med poskusom prodora na koš brez kontakta s kakšnim od igralcev.

Zdi se, da si je Isaac, prvi košarkar, ki ob vrnitvi igralcev na parket po koronavirusnem premoru med ameriško himno ni pokleknil, spet poškodoval levo koleno. Gre za isto koleno, ki si ga je prvič huje poškodoval že 1. januarja proti Washingtonu.

NBA Izjemen strelski večer Luke Dončića

S parketa so morali 22-letnega igralca odpeljati s pomočjo invalidskega vozička, medtem ko je imel obraz skrivenčen od bolečin. Za zdaj mu ne bo treba zapustiti mehurčka v Orlandu, več o poškodbi bo znano po podrobnejšem zdravniškem pregledu, je sporočil trener Steve Clifford.

Ameriški ESPN je sicer že poročal, da si je Isaac, ki je letos zaradi rehabilitacije že izpustil 31 tekem, raztrgal križno vez levega kolena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.