Šport > Košarka
1730 ogledov

Nesrečnika odpeljali na vozičku, oglasil se je tudi Dončić

jonathan isaac Reševalni pas/Twitter
Košarkar moštva Orlando Magic je obnovil poškodbo levega kolena, zaradi katere je letos izpustil več kot 30 tekem.

Košarkarji Orlando Magic so prišli do nove zmage ob nadaljevanju prvenstva NBA, s 132:116 so premagali Sacramento Kings, zmago pa je zasenčila nova poškodba Jonathana Isaaca.

luka dončić V NBA mehurčku Šport Tako se v Orlandu razlega slovenska glasba

Nesrečni košarkar, ki so ga morali v zadnji četrtini s parketa odpeljati z vozičkom, se je zgrudil med poskusom prodora na koš brez kontakta s kakšnim od igralcev.

Zdi se, da si je Isaac, prvi košarkar, ki ob vrnitvi igralcev na parket po koronavirusnem premoru med ameriško himno ni pokleknil, spet poškodoval levo koleno. Gre za isto koleno, ki si ga je prvič huje poškodoval že 1. januarja proti Washingtonu.

luka dončić NBA Šport Izjemen strelski večer Luke Dončića

S parketa so morali 22-letnega igralca odpeljati s pomočjo invalidskega vozička, medtem ko je imel obraz skrivenčen od bolečin. Za zdaj mu ne bo treba zapustiti mehurčka v Orlandu, več o poškodbi bo znano po podrobnejšem zdravniškem pregledu, je sporočil trener Steve Clifford.

Ameriški ESPN je sicer že poročal, da si je Isaac, ki je letos zaradi rehabilitacije že izpustil 31 tekem, raztrgal križno vez levega kolena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.