Neverjetna scena v Wimbledonu: Sodnik zamenjal igralca

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Sodnik je namesto igralca prijel za lopar, medtem ko se je igralec povzpel na sodniški stol.
Oglej si celoten članek

Nekdanja najboljša moška teniška dvojica na svetu Paul Haarhuis/Jacco Eltingh se je na Wimbledonu na prijateljskem dvoboju pomerila proti Patricku McEnroeu in Henriju Lecontu.

Dvoboj je zaznamoval prav Leconte, ki se je v enem trenutku odločil za nekaj, kar bi le malo komu v vedno strogem in konzervativnem Wimbledonu lahko padlo na pamet. Odločil se je, da prevzame vlogo teniškega sodnika, zato je z njim tudi zamenjal mesto.

Wimbledon Serena Williams spet kaznovana zaradi neprimernega vedenja

Leconte je tako zasedel mesto na sodniškem stolu, medtem ko je sodnik v roke prijel teniški lopar ter se pridružil McEnroeu, ki je serviral ob rezultatu 40:40. Sodnik se je vseeno pogumno postavil na igrišče ter na nasprotnikovo break žogico zabil žogico v polje ter tako izničil priložnost za odvzem servisa.

Wimbledon ženski finale 
v soboto, 13.07.2019, ob 15:00 na SK1 


Wimbledon moški finale 
v nedeljo, 14.07.2019, ob 15:00 na SK1 

Da ima občutek za teniško igro je pokazal tudi tekom naslednje točke, ko je lepo zadel z volejem, a se je nato nekoliko osramotil, ko je telebnil po tleh.

Po nekaj točkah sta se sodnik in Leconte ponovno zamenjala, Nizozemca pa sta po dobri uri igre slavila s 6:3 in 7:5, kljub temu da sta nasprotnika imela pomoč sodnika, ki je v ključnem trenutku dosegel kar tri točke.

Besen kot ris "Neumni Angleži, na Wimbledon bi morala pasti bomba"

Bodoča zvezda Senzacija na račun Slovenke: "Nadrealistično, kako se vse obrne."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:25 10. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.