Šport
2808 ogledov

Neverjetna scena v Wimbledonu: Sodnik zamenjal igralca

Wimbledon Reševalni pas/Twitter
Sodnik je namesto igralca prijel za lopar, medtem ko se je igralec povzpel na sodniški stol.

Nekdanja najboljša moška teniška dvojica na svetu Paul Haarhuis/Jacco Eltingh se je na Wimbledonu na prijateljskem dvoboju pomerila proti Patricku McEnroeu in Henriju Lecontu.

Dvoboj je zaznamoval prav Leconte, ki se je v enem trenutku odločil za nekaj, kar bi le malo komu v vedno strogem in konzervativnem Wimbledonu lahko padlo na pamet. Odločil se je, da prevzame vlogo teniškega sodnika, zato je z njim tudi zamenjal mesto.

Serena Williams Wimbledon Wimbledon Šport Serena Williams spet kaznovana zaradi neprimernega vedenja

Leconte je tako zasedel mesto na sodniškem stolu, medtem ko je sodnik v roke prijel teniški lopar ter se pridružil McEnroeu, ki je serviral ob rezultatu 40:40. Sodnik se je vseeno pogumno postavil na igrišče ter na nasprotnikovo break žogico zabil žogico v polje ter tako izničil priložnost za odvzem servisa.

Wimbledon ženski finale 
v soboto, 13.07.2019, ob 15:00 na SK1 


Wimbledon moški finale 
v nedeljo, 14.07.2019, ob 15:00 na SK1 

Da ima občutek za teniško igro je pokazal tudi tekom naslednje točke, ko je lepo zadel z volejem, a se je nato nekoliko osramotil, ko je telebnil po tleh.

Po nekaj točkah sta se sodnik in Leconte ponovno zamenjala, Nizozemca pa sta po dobri uri igre slavila s 6:3 in 7:5, kljub temu da sta nasprotnika imela pomoč sodnika, ki je v ključnem trenutku dosegel kar tri točke.

Fabio Fognini Besen kot ris Šport "Neumni Angleži, na Wimbledon bi morala pasti bomba" gauff Bodoča zvezda Šport Senzacija na račun Slovenke: "Nadrealistično, kako se vse obrne."
Komentarjev 1
  • Avatar Zintalissa
    Zintalissa 01:25 10.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice