Šport
984 ogledov

Točka, ki je navdušila gledalce

Za najlepšo točko dneva sta v Wimbledonu poskrbeli Angelique Kerber in Tatjana Maria.

Na turnirju v Wimbledonu so se kar tri slovenske teniške igralke prebile v drugi krog. Kvalifikantka Kaja Juvan, ki se je prvič na največjih štirih turnirjih preskočila prvo oviro, se bo pomerila s slovito Sereno Williams, drugi slovensko-ameriški dvoboj bosta odigrali Polona Hercog in Madison Keys, Tamara Zidanšek pa se bo za preboj v tretji krog pomerila s Kitajko Qiang Wang.

V drugo kolo se je sicer uvrstila tudi branilka naslova Nemka Angelique Kerber. Trikratna zmagovalka turnirjev za grand slam, poleg Wimbledona je osvojila po enkrat tudi OP Avstralije in ZDA (oba leta 2016), se je v prvo pomerila z rojakinjo Tatjano Mario, 31-letni Nemki pa sta poskrbeli za točko dneva na turnirju.

Kerberjeva je slavila z izidom 6:4 in 6:3, Marii pa v uteho ostaja osvojitev točke po izjemni izmenjavi udarcev. Kerberjeva je rojakinji po točki zaploskala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.