Neverjetno: iz oddaljenosti 70 metrov točno v glavo!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na tekmi lige NFL je bilo moč videti precej nenavadno potezo.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer po ameriškem času sta se v Glendalu udarili ekipi Arizona Cardinals in LA Rams. Moštvo iz Kalifornije je dobilo divizijski obračun (23:30) proti doslej vodilni zasedbi lige in si izboljšalo možnosti za končnico.

Arizona ima izkupiček 10-3, Rams pa so zdaj pri 9-4. Zmagali so tudi po zaslugi strelca Matta Gaya, ki je prispeval točke za slavje gostov.

Tragedija v ZDA Pri komaj 33 letih preminil veliki ameriški šampion, mnogi obtožujejo cepivo

Gay je postal zvezda medmrežja zaradi enega od svojih začetnih udarcev na srečanju v Glendalu. Pri predaji žoge je ovalno usnje brcnil v končno cono, to se je odbilo v zrak in varnostnika ob tribuni zadelo naravnost v glavo.

V kolikor bi Gay poskušal namenoma izvesti takšen strel, mu najbrž ne bi uspelo v stotih poskusih. Dogodek je hitro zaokrožil po spletu. Ogledate si ga lahko NA TEJ POVEZAVI.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:11 15. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.