Šport
812 ogledov

Neverjetno: iz oddaljenosti 70 metrov točno v glavo!

Matt Gay Arizona Cardinals LA Rams Reševalni pas/Twitter
Na tekmi lige NFL je bilo moč videti precej nenavadno potezo.

V ponedeljek zvečer po ameriškem času sta se v Glendalu udarili ekipi Arizona Cardinals in LA Rams. Moštvo iz Kalifornije je dobilo divizijski obračun (23:30) proti doslej vodilni zasedbi lige in si izboljšalo možnosti za končnico.

Arizona ima izkupiček 10-3, Rams pa so zdaj pri 9-4. Zmagali so tudi po zaslugi strelca Matta Gaya, ki je prispeval točke za slavje gostov.

sveča pogreb grob Tragedija v ZDA Šport Pri komaj 33 letih preminil veliki ameriški šampion, mnogi obtožujejo cepivo

Gay je postal zvezda medmrežja zaradi enega od svojih začetnih udarcev na srečanju v Glendalu. Pri predaji žoge je ovalno usnje brcnil v končno cono, to se je odbilo v zrak in varnostnika ob tribuni zadelo naravnost v glavo.

V kolikor bi Gay poskušal namenoma izvesti takšen strel, mu najbrž ne bi uspelo v stotih poskusih. Dogodek je hitro zaokrožil po spletu. Ogledate si ga lahko NA TEJ POVEZAVI.

Komentarjev 1
  • James_Albertson 15:11 15.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice