Šport > Košarka
6686 ogledov

Luka Dončić ponoči slavil, a ne zaradi košarke

Luka Dončić Dallas Mavs Profimedia
Slovenski zvezdnik je imel po košarkarski tekmi še dovolj časa in energije.

Dallas Mavericks so v nedeljo zvečer po srednjeevropskem času na svojem parketu ugnali Sacramento Kings, vodilno vlogo je še enkrat več igral Luka Dončić.

Srečanje proti Kraljem je bilo končano precej zgodaj za NBA razmere, varovanci Jasona Kidda so si tako lahko privoščili prost večer. In Dončić ga je izkoristil za spremljanje ameriškega nogometa.

luka dončić Narobe svet Šport Neprijetna resnica o Dončićevi trojki z logotipa

Dallas Cowboys so v letošnji sezoni odlični in imajo enega najboljših izkupičkov v ligi NFL. Ob enem porazu so zbrali šest zmag, zadnjo na gostovanju pri Minnesota Vikings z izidom 20:16.

Kavboji so slavili kljub odsotnosti poškodovanega podajalca Daka Prescotta, slednjega je nadomestil Cooper Rush in moštvo ohranil v samem vrhu konference NFC.

"Velika zmaga!!! Gremo!!" je na Twitterju zapisal Dončić in s ključnikom dal vedeti, da je spremljal Cowboys na zahtevnem gostovanju.

Kavboji bodo naslednji teden gostili ekipo Denver Broncos, Dončić pa se bo z Mavericks spet meril v noči na sredo po srednjeevropskem času, tekmec bodo Miami Heat.

shaquille o'neal Znajdite se sami! Šport O'Neal zaprl denarnico, otrokom noče dati niti centa
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice